11:17 - 25 Gusht, 2019

Etiketim: vesh

Ju tingëllojnë shpesh veshët? Ja nga se!

Gjeje cili vesh më tingëllon! Kjo është ajo që të gjithë ia themi një personi, kur na tingëllon veshi. Dhe mos më thuaj që...

Përdorni pastrues veshi? Mos e bëni më këtë gabim!

Ju ndoshta edhe në këtë moment jeni duke përdorur pastrues prej pambuku për veshët, por ju me të vërtetë nuk duhet ta bëni këtë.   Sigurisht,...

Kanatjere me rripa dhe çizme Ugg! Shihni stilin e Kate Middleton përpara...

Sot është një nga pricenshat me të hijshme dhe nga më të komentuara për veshjet e saj shik, por sigurisht edhe Kate si të...