04:50 - 15 Dhjetor, 2019

Etiketim: vaj hudhre

Ju bien flokët? Ja receta natyrale që i jep fund problemit...

Mos u shqetësoni! Një problem i tillë është shumë i zakonshëm si tek burrat dhe tek gratë.Tek burrat, shpesh rënia e flokëve ndodh me...