03:54 - 24 Tetor, 2019

Etiketim: unaze e dashura e re

Miley Cyrus dhe e dashura e re fejohen? Ja detaji që...

Unaza me shkronjën M, në gishtin e të dashurës së re të Miley Cyrus, Kaitlynn Carter nuk ka kaluar pa u vënë re, ndërsa...