14:37 - 20 Gusht, 2019

Etiketim: turizem shendetesor

Katërfishohen hyrjet për turizëm shëndetësor, në Shqipëri

Ndërsa viti 2018 pa një tkurrje të numrit të të huajve që kanë marrë shërbim shëndetësor në Shqipëri, duket se në 2019 fati po...

Media gjermane: Shqipëria thesari i pazbuluar i kirurgjisë estetike

Shqipëria, vendi i vogël përgjatë bregdetit adriatik dhe atij jonian, nuk ka rënë ende në sy për sa i përket turizmit shëndetësor, shkruan faqja...