06:18 - 16 Shtator, 2019

Etiketim: tingellime

Ju tingëllojnë shpesh veshët? Ja nga se!

Gjeje cili vesh më tingëllon! Kjo është ajo që të gjithë ia themi një personi, kur na tingëllon veshi. Dhe mos më thuaj që...