16:44 - 13 Nentor, 2019

Etiketim: terapi

Kam bërë 6 muaj terapi dhe tani jam gati të tregoj...

Kjo është historia e Katias, vajzës që luftoi me depresionin, bëri 6 muaj terapi dhe kuptoi se përse njerëzit ngadalë çmenden. "Unë nuk dëgjova ndonjë...