22:55 - 20 Maj, 2019

Etiketim: te lagura

Nuk do e besoni sa e dëmshme është të flesh me...

Në fund të një dite të gjatë, është shumë e lehtë të bësh një dush të nxehtë dhe të futesh në shtrat pa tharë...