11:41 - 18 Shtator, 2019

Etiketim: te fasmshem

Gazeta zvicerane rendit 10 shqiptarët më të famshëm në botë

Disa ditë më parë një ҫift zviceranësh pësuan një aksident, dhe ishte pikërisht një ҫift shqiptarësh që i shpëtuan ata. Duke marrë shkak nga kjo...