16:44 - 13 Nentor, 2019

Etiketim: tabu

Aty ku suksesi dhe pasuria është më shumë tabu se seksi!

Sa e ke rrogën? A është kjo një ndër pyetjet më të shpeshta në Shqipëri? Epo në Suedi, kjo pyetje as që mendohet e...

Nga topless tek operacionet plastike, ja VIP-at që guxuan për herë...

Nuk mund të themi se është “tabu” dalja  nudo në ekranet e botës, sepse kjo, pa-varësisht orareve të zgjedhura apo edhe kanaleve ku shfaqet,...

Dasma për shkurorëzim

Nga Lis Bukuroca Ne nuk kemi zgjedhur jetën, megjithatë ne duhet të mësojmë për ta jetuar si mësohet një zanat sepse ekzistenca është një fakt, të...

Scarlett Johansson: Bisedat për kënaqësitë seksuale nuk duhet të jenë një...

Në një nga intervistat e dhëna së fundmi, aktorja Scarlett Johansson ka diskutuar rreth çështjeve më delikate, impakti i të cilave ka shumë ndikim...