07:58 - 15 Shtator, 2019

Etiketim: steve harvey

Komediani i njohur amerikan, me pushime në Shqipëri

Steve Harvey është komedian  amerikan, prezantues televizoni dhe radioje, producent dhe autor i njohur në të gjithë botën. Ai moderon The Steve Harvey Morning...