18:22 - 23 Shkurt, 2020

Etiketim: Siçili

Shtëpitë italiane për një euro. Çfarë ndodhi pas blerjes!

Dukej shumë e mirë një përpjekje për të qenë e vërtetë. Një shtëpi e re, dhe mbase një jetë krejt e re, për shitje...

Emri+Foto/ Nuk ka qeli që e mban, shqiptari arratiset për herë...

Një shtetas 34-vjeçar shqiptar që vuante dënimin për trafik droge është arratisur nga burgu i Trapanit në Siçili mesditën sotme. I arratisuri është Lekë Luca,...

Televizioni italian do të transmetojë edhe në gjuhën shqipe

Rai tashmë do të transmetojë edhe në gjuhën shqipe. Ky vendim është marrë nga parlamenti Italian pas kërkesës së paraqitur nga deputetët dhe senatorët...