16:53 - 23 Shkurt, 2020

Etiketim: Shtepia e Femijeve Zyber Hallulli

Skandali i abuzimeve seksuale në shtëpinë e fëmijës “Zyber Hallulli”

"Fiks Fare” vazhdoi sot në mbrëmje të denoncojë problemet me të cilat hasen fëmijët që jetojnë në shtëpinë e femijës “Zyber Hallulli” në Tiranë. Një...

Manastirliu: 201 fëmijë të institucioneve të përkujdesit, gati për shkollë

Ditën e sotme, ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes sociale, Ogerta Manastirliu, ka vizituar fëmijët e Shtëpisë “Zyber Hallulli” Ditën e nesërme 201 fëmijë të instuticioneve...