16:19 - 23 Janar, 2020

Etiketim: shtepi e vogël

Ide si të mobiloni me stil, shtëpinë tuaj të vogël

Nëse jetoni në një shtëpi të vogël apo në apartament, problemi i parë me të cilin ju haseni është hapësira e ngushtë. Ju filloni...

Shtëpi të vogël? Ja orenditë që do t’ju krijojnë më shumë...

Keni shtëpi, kuzhinë, apo banjë të vogël? Disa orendi do t'ju hyjnë në punë për të krijuar më shumë hapësirë. Nëse mbani në shtëpi...

Do habiteni kur të shikoni si duket brenda, kjo shtëpi e...

Kjo shtëpi e vogël ndodhet në Karolinën e Jugut, është e ndërtuar me kantierë, është lyer ngjyrë bojëqielli. Brenda ajo ka një kuzhinë, një...

Ide perfekte për një shtëpi të vogël, ja ku mund t’i...

Hapësira e vogël e shtëpisë mund të jetë një problem që e vuajnë një numër i madh personash. Mund të kemi shumë gjëra në...

Nuk keni ku vendosni gjërat në shtëpi? Ja disa zgjidhje gjeniale!

Nëse nuk keni shtëpi të madhe dhe as nuk keni shpresa ta keni një të tillë, mos u mërzisni, gjithmonë ka zgjidhje për gjithçka. Nëse...

Kjo shtëpi e vogël do t’ju bëjë të besoni në dashuri...

Kjo shtëpi e vogël dhe plot ngjyra e dizenjuar plot kujdes ju sjell atmosferën e gëzueshme në çdo cep të saj. E dizenjuar nga...