06:53 - 15 Nentor, 2019

Etiketim: shkaterrime

Uragani Michael, thyen rekord në SHBA

Stuhia më e fuqishme, që ka goditur ndonjëherë Floridën ka përmbytur qytetet bregdetare, duke shkatërruar shtëpitë dhe rrëzuar pemët. Uragani Michael bëri një ulje,...