03:01 - 14 Tetor, 2019

Etiketim: sekret shteteror

Presidenca ka dy fjalë për portalet dhe gazetat: Po dezinformoni!

Zëdhënësi i Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Tedi Blushi, ka dhënë edhe një herë sqarim në lidhje me deklaratën e kreut të shtetit, Ilir...