23:02 - 17 Gusht, 2019

Etiketim: Rudina Jasini

Është Rudina Jasini. Do e njohësh në këtë shkrim dhe nuk...

Nga Dritare.net “Nuk mjafton të jesh vetëm një histori suksesi, mbi të gjitha duhet të jesh i vlefshëm për të sjellë impakt pozitiv në shoqëri”. Teksa...