11:33 - 24 Shtator, 2019

Etiketim: rrathet e syve

Rrathët e zinj poshtë syve, Bebe Rexha tregon arsyen pse i ka...

Bebe Rexha është një nga artistet shqiptare të njohura në botë, dhe suksesin e saj e ka arritur me shumë punë dhe këmbëngulje. Ajo...

Shkaku kryesor i rrathëve të syve nuk është mungesa e gjumit

Rrathët e syve janë shpesh shkaku që ju merrni ‘komplimente’ jo të këndshme. Nëse keni kaluar një natë të gjatë pa gjumë ose keni...