14:05 - 20 Gusht, 2019

Etiketim: resotrant New Yourk

“Çka ka qëllu”, restoranti shqiptar në zemër të Nju Jorkut

Nga Kozeta Turishta Dashuria për rrënjët dhe kulturën e vendit tënd mbetet e pazëvendësueshme me asgjë tjetër, pavarësisht faktit se ku jeton, qoftë dhe përtej...