04:04 - 19 Tetor, 2019

Etiketim: renie flokesh

Ja pse nuk duhet t’i krihni flokët, kur i keni të...

Flokët janë një nga gjërat më të rëndësishme për një femër. Kurrsesi nuk do të donit t'i kishit të pashëndetshme, apo jo? Por, pa...

Ju bien flokët? Ja receta natyrale që i jep fund problemit...

Mos u shqetësoni! Një problem i tillë është shumë i zakonshëm si tek burrat dhe tek gratë.Tek burrat, shpesh rënia e flokëve ndodh me...