02:03 - 15 Dhjetor, 2019

Etiketim: RAMADAN TROCI

Shkarkohet prokurori që firmosi arrestimin e Fullanit e Gjikës

Komisioni i Posaçëm i Apelimit, ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, për të shkarkuar prokurorin Ramadan Troçi. Troçi rezultoi me...

Prokuror Ramadan Troci, në sitën e vettingut

Ditën e sotme është duke u zhvilluar seanca dëgjimore me prokurorin Ramadan Troci, i cili është dhe kandidat për Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Troci,...