06:39 - 22 Nentor, 2019

Etiketim: queen maxima

Foto/ Veshjet më mahnitëse të javës, nga zonjat mbretërore!

Këtë javë zonjat mbretërore dukeshin përrallore dhe nxorën nga gardëroba veshjet verore më të bukura që kishim parë ndonjëherë. Java që shkoi ishte  e mbushur...