14:19 - 22 Nentor, 2019

Etiketim: psikologe

Problemet më të shpeshta që hasin çiftet, pas 10 viteve martesë

Urime, keni kaluar 10 vitet e para, fazën e muajit te mjaltit! Do të doja t’ju thosha që vitet në vazhdim janë më të...

Ruajini fëmijët nga abuzimet seksuale!

Nga Enertila Bekteshi, psikologe në QSUT Abuzimet, sulmet dhe ngacmimet seksuale ndaj të miturve janë fenomenet mjaft shqetësuese ndaj shoqërisë në ditët e sotme. Abuzimet...

Ngurtësia nuk na ndihmon, për të përballuar kaosin e jetës

Është e kollajtë të kuptosh përse absolutizmi mund të na bëjë të palumtur: sa më e ngurtë të jetë harta jonë e botës  si...