15:59 - 20 Korrik, 2019

Etiketim: proteses

Protestuesit krijojnë kordon para policisë, me shirit të bardhë

Sapo ka nisur protesta e opozitës së bashkuar dhe përveç luleve e qirinjve, janë vërejtur dhe detaje të tjera nga qytetarët që janë mbledhur...