11:42 - 18 Shtator, 2019

Etiketim: planete

Disa mite rreth hapësirës, që ju duhet t’i mësoni patjetër!

Jo gjithçka që shihni është e vërtetë! Të gjithë ëndërrojmë të eksplorojmë hapësirën e jashtme, asteroidet dhe meteorët. Ne, jo vetëm që nuk kemi...

Zbulimi i liqenit në Mars, hap për kolonizimin e planeteve?

Nga Don Lincoln, CNN Uji është burimi i jetës. Pa të nuk mund të jetojë asnjë organizëm tokësor. Uji është arsyeja që Saharaja dhe Atakama...

Zbulohet nëse ka jetë në shtatë planetet e ngjashme me Tokën

Në sistemin TRAPPIST-1 ndodhen shtatë planetë, përafërsisht të mëdhenj sa Toka, ndërsa pyetje kryesore është se a do të mund të jetë ndonjëra prej...