04:08 - 19 Tetor, 2019

Etiketim: pinc george

Njihuni me dy të ftuarit më të ëmbël, të dasmës mbretërore!

Dasma e princeshë Eugenias dhe Jack Brooksbank, na risollën edhe njëherë dy të ftuarit më të ëmbël dhe njëkohësisht shoqëruesit e nuses. Sigurisht që...