16:54 - 5 Dhjetor, 2019

Etiketim: Patrick Hukins

Hëngri picë pa e ditur se ka proshutë, vegani pëson traumë...

Patrick Hukins, është vegan  nga Sidnej, dhe ka pësuar traumë psikologjike, pasi pica vetëm me perime që kishte porositur kishte në fakt edhe proshutë. Ai...