21:39 - 11 Nentor, 2019

Etiketim: panairi

Erseka, panairi dhe rrënjët e Artan Lames

Nga Dritan Hila Rruga për në Ersekë ka mbetur ajo që është. Derisa mbarojnë fshatrat e Korçës është rruga e re, dhe më pas vazhdon...