15:45 - 14 Nentor, 2019

Etiketim: olsian cela

Në garë për kryeprokuror/ Olsian Çela: Burgosim të dobëtit dhe përgatisim...

Kandidati për kryeprokuror, Olsian Çela ka thënë ditën  e sotme në një intervistë përpara KLP-së se, prokurorët kanë aplikuar gjithnjë masa penale të ashpra,...

Tre kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm merren nesër në pyetje nga...

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka njoftuar se ditën e nesërme do të merren në pyetje tre kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm. KLP, njofton se...

Emrat/ Ja 3 kandidatët finalë për kryeprokuror!

Këshilli i Lartë i Prokurorisë në mbledhjen e ditës së sotme ka miratuar 3 emrat final, që janë kandidatë për Prokuror të Përgjithshëm. Arta Marku,...

Komisioneri Publik nuk ankimon vendimin për prokurorin Olsian Çela

Komisioneri Publik ka vendosur të mos ankimojë vendimin për prokurorin Olsian Çela. Prokurori Çela është një nga kandidatët më të fortë përballë Arta Markut. Një...