03:54 - 24 Tetor, 2019

Etiketim: nxehtesi

Pije të ftohta apo të ngrohta në verë? Zbulojeni tani, dhe...

Tanimë temepraturat janë nw kulmin e tyre, dhe sezonin e verës po e shijojmë të gjithë. Shumë  njerëz janë në dilemë nëse temperaturën e trupi...

Studimi/ Ngrohja globale dhe skenari i tmerrshëm për tokën

Mund të tingëllojë si titulli i një filmi shkencor, por për shkencëtarët planetarë, "Hothouse Earth" është një koncept vdekjeprurës serioz. Studiuesit besojnë se së shpejti...