06:53 - 16 Shtator, 2019

Etiketim: ngrohte

15 kombinime të këndshme veshjesh, për dimër

Dimri është shumë pranë, dhe dëshira për t’u dukur me stil është e madhe. Nëse doni që të dukeni gjithmonë me stil, dhe të...

Shtëpia me oxhak, një oaz fantastik qetësie dhe ngrohtësie

Shumë njerëz preferojnë të keni një shtëpi të ngrohtë jo vetëm në ndjesi por edhe në pamje. Këtë mund ta arrijmë vetëm me një...