05:15 - 20 Tetor, 2019

Etiketim: ngerc

33 mijë dosje në pritje/Drejtuesja e KLGJ: Ngërçi merr fund në...

Ndërsa raportoi te Komisioni i Ligjeve për veprimtarinë e Këshillit të Lartë Gjyqësor, drejtuesja e këtij institucioni, Naureda Llagami, tha se janë 33 mijë...

Dështimi i kryerjes së ADN-së fut në ngërç procese gjyqësore ditë...

Nga Av Denisa Daka Një gjykatë  belge ka urdhëruar ish-Mbretin e vendit që të paguajë 5000 euro në ditë gjobë deri sa të pranojë t’i...

Reforma në Drejtësi/ Ambasadori italian: Më shqetëson ngërçi i krijuar në...

Ditën  sotme, ambasadori i  Italisë në Shqipëri, Alberto Cutillio, ka folur në lidhje me reformën në Drejtësi dhe çështjen ‘Tahiri”. “Di që në Katania është...