14:14 - 22 Nentor, 2019

Etiketim: newsroom

Holta, shqiptarja që lindi në Pekin dhe punon në Londër

Kjo është historia e bukur e një vajze të pazakontë, një shqiptareje bote, të shumë shkollave dhe qyteteve që e do Shqipërinë dhe nuk...