06:36 - 22 Nentor, 2019

Etiketim: muzaka

Berati, siç e pashë këtë tetor!

Nga Rudina Xhunga Berati nuk është më qyteti i një mbi një dritareve, tani është bërë qyteti i një mbi një bujtinave. Hyr në booking dhe...