04:55 - 19 Tetor, 2019

Etiketim: momente romantike

Shihni momentet më romantike të princ Harryt dhe Meghan Markle, në...

Princ Harry dhe Meghan Markle aktualisht ndodhen në turi e tyre në Australi. Ata përgjatë 11 ditëve, kanë zhvilluar takime të rëndësishme me komunitetet...