21:40 - 11 Nentor, 2019

Etiketim: molotovit

OSBE, një organizatë e vështirë dhe një presidencë po aq e...

Nga Zef Mazi Kryesia e Radhës e OSBE-së në vitin 2020 është një nga ngjarjet më të mëdha në fushën politiko-diplomatike që i është besuar...