16:52 - 5 Dhjetor, 2019

Etiketim: mjerim

Blogerët në Instagram po ua bëjnë jetën të mjerueshme banorëve të...

Për shkak të internetit, dhe instagramit në veçanti, vendet e pazbuluara papritmas bëhen destinacione të preferura për turistët. Kjo edhe për shkak të reklamimit...

Personazhet e Migjenit realë edhe sot

Nga Dr. Shpresa Dorda Në rreshtat e shkruar nga Migjenit kemi vë re pasqyrimin e skamjes nga pena e tij kudo në përshkrimin e personazheve apo...