22:50 - 17 Gusht, 2019

Etiketim: mite

15 mite rreth humbjes së peshës, që s’duhet t’i besoni!

Pesha e tepërt dhe përpjekja për t’u dobësuar, është një nga problemet më aktuale sot. Jo vetëm gratë duan të humbin peshë, por edhe...

11 mite rreth adoptimit, që nuk duhet t’i besoni

Shumë prindër dëshirojnë të adoptojnë fëmijë, dhe shumë shpesh ndodh që atyre u ndryshohet mendja për shkak të disa gjërave që besojnë. Ka shumë mite...

5 mitet që duhet t’i dini për gripin dhe ftohjen

Shirat erdhën dhe po sjellin edhe virozat këto ditë. Njerëzit janë të prirur të fajësojnë erën dhe temperaturat e ulëta, për faktin që të...

Disa mite rreth hapësirës, që ju duhet t’i mësoni patjetër!

Jo gjithçka që shihni është e vërtetë! Të gjithë ëndërrojmë të eksplorojmë hapësirën e jashtme, asteroidet dhe meteorët. Ne, jo vetëm që nuk kemi...

Pesë mite rreth përdhunimit, që ende besohen nga njerëzit

Rreth një nga pesë gra kanë përjetuar dhunën seksuale. Historitë e tyre janë shumë të ndryshme, si nga dhunimi, mënyra si e tregojnë, e...