22:41 - 29 Janar, 2020

Etiketim: Mishi

Si të zgjidhni mishin si duhet?

Dritare.net ju sjell 7 rekomandime që duhet t’i keni parasysh kur blini mish, që të merrni të duhurin dhe të shëndetshmin. 1. I dendur dhe...

Rikthehet infektimi me antraks: Kujdes me mishin

Infektimi me antraks i 4 banorëve në Përmet dhe Gjirokastër si dhe një tjetër i dyshuar në Elbasan ka alarmuar autoritetet shëndetësore. Ekspertë të...