03:33 - 17 Qershor, 2019

Etiketim: meshkuj

Gjërat të cilave meshkujt nuk u rezistojnë dot tek femrat!

Janë disa veçori të trupit femëror që duan s’duan ata, i çmendin meshkujt. Bussiness Insider shkruan se sa herë një burrë shikon trupin e...

Shtetet që kanë meshkujt dhe femrat më seksi në botë

Keni menduar ndonjëherë se ku mund të ndodhen femrat dhe meshkujt më të bukur në planet? Tani është shumë e thjeshtë, sepse një agjenci...

Këto janë tiparet e një femre ideale sipas meshkujve

Në kohën e instagramit dhe facebook-ut s’do mend që pamja ka fituar epërsi mbi thelbin, por kjo nuk do të thotë që kjo është...

Ja profesionet ku femrat paguhen më shumë se meshkujt në Shqipëri!

Kohët kanë ndryshuar dhe femra nuk është më punëtore e thjesht apo një shtëpiake. Kështu që femrat e sotme kanë pagën e tyre, e...