12:31 - 19 Janar, 2020

Etiketim: menopauzë

Seksi në menopauzë. Si të rigjeni kënaqësinë!

  Seksi në menopauzë shpesh është një temë e diskutuar pak. Në realitet, kjo periudhë nuk duhet të nënvlerësohe, seksualiteti dhe marrëdhënia me partnerin, pavarësisht...

Zbulimi i madh: Ja zgjidhja gjeniale për shëndetin gjatë menopauzës!

Për gratë e moshave të mesme që kanë probleme me shtimin në peshë, gjetja e studimeve të fundit mund të jetë një mrekulli. Sipas...

Nëse merrni këtë medikament, rrezikoheni nga kanceri i gjirit

Çdo medikament shoqërohet me një listë të gjatë të efekteve anësore e kjo nuk është një sekret. Por një studim i fundit doli në...