19:55 - 26 Shkurt, 2020

Etiketim: meningokoksemia

Si të mbrohemi nga meningokoksemia/ 40 raste të kësaj sëmundje nga...

Pas një rasti të konfirmuar nga ISHP se humbi jetën ngaqë ishte prekur nga meningokoksemia dhe dy raste të tjera të dyshuara, por që...