09:24 - 28 Janar, 2020

Etiketim: melci

Mjeku shqiptar Emir Hoti, drejtues i ekipit që kreu për herë...

Një ngjarje që ka marrë jo pak vëmendje të mediave të huaja, ka qenë transplanti i dyfishtë i mushkërive dhe i mëlçisë, i kryer...

Këto shenja tregojnë se keni kancer në mëlçi!

Lloji më i zakonshëm i kancerit të mëlçisë është "karcinoma hepatocelulare", i cili fillon me dëmtimin e qelizave kryesore të mëlçisë. Ndonëse nuk është...

Duhet apo jo të hani mëlçi?

 Një nga pyetjet që njerëzit shpesh i bëjnë vetes është; ”A na bëjnë mirë mëlçitë?”. Mishrat e organeve përfshirë këtu, mëlçinë, stomakun etj, konsiderohen...

Ushqimet e pasura me sulfur që kurojnë problemet e mëlçisë

Hudhra Një nga produktet natyrale me më shumë vlera medicinale, siç është hudhra, përmban një përbërës aktiv me bazë sulfurin, i quajtur allicin, që ndihmon...

Erëzat që duhet të përdorni për të ndihmuar mëlçinë

Mëlçia është organi më i madh në trup dhe ka disa përgjegjësi shumë të mëdha: filtron gjakun, përpunon lëndët ushqyese, ndihmon për të luftuar...