20:29 - 25 Qershor, 2019

Etiketim: Maria

Maria dhe Gleni, një shkrim dhe një reagim njerëzor

Dritare.net ka sjellë shumë histori personale, jo vetëm të njerëzve të suksesshëm, me famë botërore por edhe të njerëzve të thjeshtë. Së fundmi ishte...

Të njoh me Marian, të lutem takoje!

  Po të bie rruga te kryqëzimi i "Sami Frashërit" , ke parë patjetër një vajzë të ulur në karrocë, që nuk ndryshon kurrë vend....

Cilat janë provat historike, që Jezu Krishti jetoi dhe vdiq?

Simon Gathercole * Sa të bindur mund të jemi, që Jezu Krishti ka ekzistuar? Provat historike për Jezusin e Nazaretit janë të kahershme dhe shumë të...