21:23 - 17 Shtator, 2019

Etiketim: lulzm basha

Basha tregon se çfarë bëri kur i propozuan ndryshimin e kufijve...

Gjatë një takimi në Londër me shqiptarët atje, Lulzim Basha ka hapur temën e ndryshimit të kufijve të Kosovës, ku ka deklaruar se dhe...