04:43 - 16 Korrik, 2019

Etiketim: lojtare

Mbyllja e basteve dhe kazinove, 570 euro më shumë për familje,...

Vendimi i qeverisë për mbylljen e plotë të basteve shoqërohet me një efekt ekonomik, si në familjet e lojtarëve, ashtu edhe në buxhetin e...