15:44 - 14 Nentor, 2019

Etiketim: ligji i jantelagen

Aty ku suksesi dhe pasuria është më shumë tabu se seksi!

Sa e ke rrogën? A është kjo një ndër pyetjet më të shpeshta në Shqipëri? Epo në Suedi, kjo pyetje as që mendohet e...