07:45 - 15 Shtator, 2019

Etiketim: led zeppelin

Foto të rralla nga koncerti i parë i Led...

Ata dikur e quajtën bandën e tyre, New Yardbirds dhe nuk ishin aspak të njohur. Më vonë fama e tyre do të pushtonte botën...