19:47 - 15 Nentor, 2019

Etiketim: lajme

Holta, shqiptarja që lindi në Pekin dhe punon në Londër

Kjo është historia e bukur e një vajze të pazakontë, një shqiptareje bote, të shumë shkollave dhe qyteteve që e do Shqipërinë dhe nuk...

Edicioni kryesor i lajmeve në Dritare.net, 14 shtator 2019

https://www.youtube.com/watch?v=FRKHNVON4bE&feature=youtu.be

Edicioni i lajmeve kryesore në dritare.net, 23 korrik 2019

https://www.youtube.com/watch?v=kxvhZn5Q7ok&feature=youtu.be

Edicioni kryesor i lajmeve në dritare.net, datë 03 korrik 2019

Më poshtë mund të ndiqni edicionin kryesor të lajmeve, të ditës së sotme! https://www.youtube.com/watch?v=0XRee33d4yw&feature=youtu.be

Demokracia është në rrezik, google dhe facebook po shkatërrojnë shtypin e...

Në një artikull të publikuar në “The Guardian” Barry Lynn, drejtor ekzekutiv i Institutit të Tregjeve të Hapura shkruan se google dhe facebook po...

Nga janari, në dhjetor, disa lajme për të cilat do të...

Janar 30 janar. Presidenti amerikan do të mbajë një fjalim në Kombet e Bashkuara në të cilin të mandatuarit do të paraqesin prioritetet politike të...