03:51 - 13 Nentor, 2019

Etiketim: kuti votimi

Hapen kutitë e para në Kosovë, kryeson LDK e Vjosa Osmanit

Ka nisur procesi i numërimit të votave në Kosovë. Deri tani janë janë numëruar 150 mijë vota. LDK-ja e Vjosa Osmanit kryeson në krahasim...

Numëron 174 kuti në Fier, PS merr 10 deputetë

Janë numëruar 174 nga 591 kuti në Qarkun e Fierit. Keshtu, rezultati deri tani eshte: Rezultati: PS 57.53 (31137) PD 25.04 (13551) LSI 12.18 (6592) PDIU 3.14 (1,612) LIBRA 0.88 (454)...

Numërohen 90 kuti në Lezhë, PS dhe PD marrin nga 3...

Janë numeruar 90 kutitë e para në Lezhë. PS dhe PD duken shume afer njera tjetres. Keshtu rezultati eshte si vijon: PS 44.99 (9894) PD...

Numërohen 108 kuti nga 421 në Shkodër, ja rezultati i deritanishëm!

Janë numëruar 108 nga 421 kuti në qarkun e Shkodrës. Rezultati paraprak paraqitet si më poshtë: PS 44.3 (11662) PD 32. 28 (8468) LSI 10.76 (2823) PSD 9.33...

Numërohen 1395 nga 5362 kuti, PS merr 75 mandate, PD 41

Numërohen 1395 nga 5362 kuti ne rang kombëtar. Nga numërimi i deritanishëm rezulton se Partia Socialiste kryeson me shumicë votash. Rezultati: PS 50.35 % (200,396) PD 27.91...