16:44 - 16 Qershor, 2019

Etiketim: kujtim

E shkuara e autorit të masakrës, kreu i PS Mat: Kujtimi...

Kujtim Koxha, autori i masakres së Matit, ka qenë person mjaft problematik me të afërmit e tij dhe me banorët e fshatit. Zyrtarë të Komisariatit...